Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (2023)

Buenos Airesista Iguazun putouksille pääsee useilla tavoilla. Hyvä uutinen on, että riippumatta kuljetustavasta, matka on suhteellisen mutkaton.

Kumman valitset, riippuu useista tekijöistä. Tärkeimmät näkökohdat ovat budjettisi suuri, kuinka paljon aikaa sinulla on ja haluamasi mukavuustaso.

Olen itse vieraillut Iguazun putouksilla Buenos Airesista peräti kolme kertaa.

Joten jos epäilet matkan arvoista, sinulla on todisteesi.

Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (1)

Kyllä, putoukset ovat todella upeita. Itse asiassa ne ovat kirjaimellisesti mahtavia tavalla, joka jättää sinut kamppailemaan tunteiden käsittelyssä.

Tämä viesti kattaa kaikki tavat päästä Buenos Airesista Iguazun putouksiin – bussilla, lentokoneella ja kiertueella. Saat selville, mikä vaihtoehto sopii sinulle parhaiten, sekä mistä löydät halvimmat tarjoukset.

Lisäksi olemme lisänneet joukon muuta hyödyllistä tietoa, joka on hyvä tietää ennen lähtöä. Kaikkea siitä, milloin on paras aika vuodesta lähteä siihen, mitä pakata ja missä yöpyä.

Tehdään tämä!

Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (2)

Yritätkö vielä valita reppuasi? Älä etsi enää! Osprey Farpoint 70 -matkareppu on täydellinen suurille matkoille. Se on kevyt mutta kestävä, uskomattoman mukava, erittäin tilava ja siinä on jopa irrotettava päiväreppu.

Buenos Airesista Iguazun putouksiin lentäen – nopea vaihtoehto

Nopein tapa päästä Buenos Airesista Iguazun putouksille on lentäen. Kahden lentokentän välinen noin 670 mailia (1080 km) kestää vain 1 tunti ja 50 minuuttia.

Vaikka otettaisiin huomioon molemmissa päissä kuluva aika lentokentille saapumiseen ja sieltä poistumiseen, lähtöselvitykseen ja turvatarkastukseen, se on paljon nopeampaa kuin muut menetelmät.

Varsinkin siksi, että kyseessä on sisäinen lento, joten sinun tarvitsee todella saapua lentokentälle vain noin tuntia etukäteen.

7 lentoyhtiötä lentää suoraan kohteesta Buenos Aires kohteeseen Iguazu, ja päivittäin on useita lentoja.

Ja toisin kuin osa vanhentuneesta tiedosta, joka on saatavilla verkossa, Argentiinassa toimii nyt halpalentoyhtiöitä.

Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (3)

Lentoyhtiön vaihtoehdot

Tämän reitin operaattorit ovat JetSmart, LATAM, Norwegian, Aerolineas Argentinas, Flybondi, Andes Lineas Aereas ja Austral.

Heillä kaikilla on suorat lennot Buenos Airesista Iguazuun, mutta on pari muutakin eroa, joista kannattaa tietää.

Flybondi ja JetSmart lentävät eri lentokentiltä muille lentoyhtiöille. El Palomar (EPA) on itse asiassa sotilaallinen lentorata, joka avattiin kaupallisille lennoille vuonna 2018.

Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (4)

Se on noin 15 mailin (25 km) päässä Buenos Airesin keskustasta, ja täällä toimivat lentoyhtiöt ovat halpalentoyhtiöitä eli halpoja lentoja.

Se on kuitenkin hieman kauempana suosituista alueista, kuten Palermo, kuin toinen lentokenttä. Tästä johtuen siihen on myös hieman hankalampi päästä.

Muut lentoyhtiöt lentävät Aeroparque Internacional Jorge Newberyltä (AEP), joka on kaupungin tärkein kotimaan lentoasema. Pitkään vakiintunut, tänne on suhteellisen helppoa päästä julkisilla kulkuvälineillä tai taksilla.

Hämmentävästi lentoasemien koodit – AEP ja EPA – ovat hämmästyttävän samankaltaisia, joten älä sekoita niitä.

Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (5)

Halvimmat lennot maksavat noin 40 puntaa (51 USD), mutta nämä ovat yksisuuntaisia, ruuhka-aikojen ulkopuolella.

Keskimääräinen meno-paluulento maksaa noin 100 puntaa (127 dollaria), joten jos sitä vähemmän, niin olet tehnyt hyvän tarjouksen. Enemmän kuin, ja olet luultavasti jättänyt sen hieman myöhään tai olet menossa Iguazuun ruuhka-aikaan.

Yksi asia on pidettävä mielessä, että Iguazun putoukset ovat erittäin suosittuja, etenkin huippukuukausina.

Paras idea on varata lennot etukäteen pettymysten välttämiseksi.

Käytämme kiwi.com-sivustoa lentojen varaamiseen, koska se on halvin hakukone. Katso alta parhaat hinta-laatusuhteeltaan lennot välille Buenos Aires - Iguazu Falls:

Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (6)

Etkö ole vielä löytänyt täydellistä matkakameraa? Meillä on. Olympus Tough Tg-6 on vedenpitävä, iskunkestävä, pölytiivis, iskunkestävä ja pakkasenkestävä. Mutta mikä parasta, se ottaa mahtavia valokuvia hyvin vähän taitoja vaatimalla.

Bussi Buenos Airesista Iguazu Fallsiin – halpa vaihtoehto

Ehkä, kuten minä, et ole suuri lentämisen ystävä. Tai ehkä etsit vain halvinta tapaa päästä Buenos Airesista Iguazu Fallsiin.

Joka tapauksessa bussi on loistava vaihtoehto, mutta vain jos sinulla on aikaa.

Reitin pituus on noin 930 mailia (1500 km), ja matka-ajat ovat noin 17-21 tuntia. Joillakin ihmisillä ei vain ole kärsivällisyyttä tai kykyä istua bussissa niin kauan.

Kaikki bussit kulkevat suurelta Retiron asemalta. Vaikka se on kätevästi keskeinen, se ei ole sellainen paikka, jossa haluat viettää liian kauan aikaa.

Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (7)

Reittiä Buenos Airesista Iguazuun liikennöi ainakin 5 erilaista bussiyhtiötä. Nämä kuitenkin muuttuvat suhteellisen usein, minkä vuoksi niitä ei ole listattu. Bussivuoroja on useita joka päivä.

Jos todella haluat säästää penniäsi, bussiin ottaminen voi auttaa sinua säästämään useita kertoja. Tämä johtuu siitä, että bussit kulkevat yön yli, mikä tarkoittaa, että säästät myös kyseisen yön majoituksessa.

Bussin istumavaihtoehdot

Istuinvalintasi bussille Buenos Airesista Iguazuun määrää suurelta osin kolme asiaa. 1 Kuinka suuri istuimesi on, 2 kuinka paljon jalkatilaa sinulla on ja 3 kuinka pitkälle se kallistuu.

Nämä ovat vaihtoehdot, joista sinun on valittava:

"Puolisänky" tai "kultainen": Rivissä on 4 istuinta ja käytävä keskellä. Saat käsi-, jalka- ja jalkatuet ja istuin kallistuu 40 asteen kulmaan. Nämä istuimet ovat yläkerran yläkerrassa.

"Executive-vuode" tai "sänky": Rivillä on 3 paikkaa, 2 vierekkäin ja kolmas erotetaan käytävästä. Vähemmän istumapaikkoja tarkoittaa enemmän tilaa.

Yksinistuin on ihanteellinen myös, jos matkustat yksin etkä halua istua kenenkään viereen. Saat käsi-, jalka- ja jalkatuet, mutta istuimesi kallistuu 55 asteen kulmaan caman avulla. Nämä istuimet ovat yleensä pohjakerroksessa.

"Cama-sviitti" tai "makaa tasainen": Täydessä cama-sviitissä on istuimet, jotka kallistuvat vähintään 85 astetta. Makaat käytännössä tasaisesti, ja istuimet ovat yleensä pehmeää nahkaa.

Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (8)

Minkä tahansa istuimen valitsetkin, saat ruokaa ja juomaa. Kuitenkin esiintymistiheys, laatu ja koko vaihtelevat yhtiöittäin.

Hanasta löytyy yleensä kuumaa ja kylmää vettä. Paras neuvo on kuitenkin ottaa mukaan runsaasti välipaloja ja vettä.

Useimmat bussit toistavat muutaman elokuvan, joissakin on minibaari ja monissa on wifi. Saatat myös hankkia huovan ja tyynyn. Jos jokin näistä asioista huolestuttaa sinua, on parasta tarkistaa palveluntarjoajilta ennen varauksen tekemistä.

Iguazu Falls Tours Buenos Airesista – stressitön vaihtoehto

Ehkä haluat poistaa kaiken vaivan matkastasi Iguazun putouksille. Tai ehkä sinulla on todella tiukka aikataulu ja haluat täysin organisoidun aikataulun. Mikset sitten antaisi jonkun muun järjestää sitä?

Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (9)

Buenos Airesista Iguazu Fallsiin on tarjolla erilaisia ​​retkiä mihin tahansa aikatauluun. He menevät yhden päivän retkistä useiden päiväretkien retkiin, ja jokainen yksityiskohta on huolehdittu.

Yhden päivän kierros Iguazun putouksilla

Iguazun putoukset ovat ehdottomasti väistämätön kokemus, kun tulet Argentiinaan, mutta kaikilla ei ole päiviä vapaana. Jos sinulla on rajoitetusti aikaa, päiväretki voi olla täydellinen ratkaisu.

Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (10)

Saat kuljetuksen suoraan hotellistasi lentokentälle B.A.:ssa. ennen kuin lennät 2 tuntia Iguazun lentokentälle. Sitten sinut noudetaan yksityiseen autoon ja ajetaan suoraan putouksille.

Täältä ohitat jonot, ja yksityinen oppaasi näyttää sinulle uskomattomien kaskadien ympärillä.

3 päivän kierros Iguazun putouksilla

Onko sinulla hieman enemmän aikaa vapaana, mutta haluat silti ylellisyyden, että kaikki järjestetään puolestasi? Usean päivän kiertue on aivan kadullasi.

Tämä 3 päivän retki antaa sinulle aikaa tutustua putousten Argentiinan ja Brasilian puoliin. Vaikka ne ovat samoja kaskadeja, saat täysin erilaisia ​​kokemuksia kummaltakin puolelta.

Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (11)

Argentiinan puolella voit katsella monia satoja erilaisia ​​pieniä putouksia, jotka muodostavat Iguazun. Voit myös saada lähikuvaa toiminnasta kävelyreittien avulla, jotka vievät sinut moniin pisaroihin ja suoraan niiden yli.

Brasilian puolella on upeat näkymät suurimpiin ja voimakkaimpiin putouksiin. Tämä tarkoittaa, että pääset kokemaan Iguazun raakaa energiaa, kun tuhansia litroja vettä jyrisee suoraan edessäsi.

Kiertueeseen sisältyy myös 4 × 4 -matka ympäröivän rehevän viidakon läpi sekä risteily ylös jokea. Kaikki majoituksesi ja kuljetuksesi on myös järjestetty, joten sinun tarvitsee vain saapua paikalle passin kanssa.

Vaihtoehtoisesti voit tutustua näihin vaihtoehtoihin siirtoja, lippuja ja retkiä varten:

Missä yöpyä Iguazussa

Päätös Iguazun yöpymisestä on suhteellisen yksinkertainen, ja sinulla on kaksi päävaihtoehtoa:

Pysy Iguazun kansallispuistossa

Ensinnäkin voit yöpyä itse puistossa, mutta Argentiinan puolella on vain yksi hotelli. Erinomaisen sijaintinsa vuoksi se on ymmärrettävästi tyyris, mutta siellä yöpymisessä on paljon etuja.

Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (12)

The5 tähden Gran Melia Iguazu hotellion ylellisyyttä Iguazun putouksilla. Se on tyylikäs, moderni, ja siinä on kaikki huippuhotellilta odottamasi nykyajan mukavuudet.

Emme missään tapauksessa ehdota, että pysyt täällä muutaman viikon ajan. Mutta yö tai kaksi on upea herkku ja erikoisin tapa nähdä putoukset.

Saat uskomattomimman oleskelun varaamalla huoneen, josta on näkymät putouksille.

Ei ole yllättävää, että nämä huoneet varataan hyvissä ajoin etukäteen ja hotelli on usein varattu. Pettymysten välttämiseksi on parasta varata mahdollisimman aikaisin.

Pysy Puerto Iguazussa

Paikallista kaupunkia kutsutaan Puerto Iguazuksi, ja se on noin 12 mailin (20 km) ajomatkan päässä puistosta. Siellä useimmat kävijät haluavat yöpyä, koska se on kätevästi vain lyhyt kuljetus putouksille ja sieltä pois.

Kaupungissa on tonnia upeita hotelleja, joista valitaan seuraavat:

Selvaje Lodge Iguazu on upea ekolodge, joka sijaitsee rehevän viidakon ympäristössä. Moderni sisustus ja loistava sijainti ovat asia, josta asiakkaat pitävät eniten. Aurinkoterassi ja ulkouima-allas ovat myös lisäbonus.

Iguazu Jungle Lodgeon upea 4 tähden hotelli, jossa on valtava ulkouima-allas sekä poreallas. Parvekkeilta on ihanat näkymät ympäröivään viidakkoon, ja huoneet ovat kauniisti sisustettuja ja erittäin mukavia.

Tuba Lodgeon upealla paikalla joen rannalla moderneilla, hyvin varustelluilla sviiteillä, joissa on luonnollisesti inspiroitunut sisustus. Kaksitasoinen uima-allas on täydellinen paikka rentoutumiseen ja auringonottoon, ja aamiainen saa vierailta huippuarvostuksen.

Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (13)

Hanki Airbnb

Vaihtoehtoisesti Puerto Iguazussa on paljon upeita Airbnb:itä. Jos et ole koskaan käyttänyt sitä ennen, se on loistava tapa saada paikallisempi kokemus.

Vain varoituksen sana, kun etsit majoitusta, tarkista sijainti vielä kerran, koska monet on listattu väärin. Ja viimeinen asia, jonka haluat, on varata paikka Brasilian puolelta, kun todella haluat Argentiinan.

Paras aika vierailla Iguazun putouksilla

Ensinnäkin on tärkeää tehdä selväksi, että Iguazun putoukset ovat ilmiömäisiä riippumatta vuodenajasta.

Säästä tai väkijoukon koosta riippumatta unohdat kaikki häiriötekijät, kun katsot kaskadeja.

Se sanoi, että on varmasti aikoja, jolloin on parempi mennä, ja aikoja, jolloin se on huonompi.

Tärkeimmät tekijät ovat kävijämäärät, sää ja kustannukset, jotka vaihtelevat sen mukaan, onko sesonkiaika vai ei.

Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (14)

Paras aika vierailla kohteessa Iguazu

Itse asiassa ehdotamme kahta ajankohtaa, jotka ovat optimaalisia aikoja osua Iguazuun. Nämä ovat olkapääkausia maalis-huhtikuussa tai elo-syyskuussa.

Lämpötila on aurinkoinen, mutta ei liian kostea. Elohopea on noin 24 C (75 F) matalan 30 asteen (90 F) sijaan.

Sademäärä on myös melko vähäistä, eikä kosteus ole lähelläkään sitä 90 %, jonka se voi saavuttaa muina vuodenaikoina.

Toinen bonus on, että lomailijoita ei ole valtavia. Huomaat, että kaikki hinnat kuljetuksista ja majoituksesta ravintoloihin ovat tällä hetkellä halvempia.

Huonoin aika vierailla Iguazussa

Suosituin aika vuodesta vierailla on Argentiinan kesäkuukausina, tammi-helmikuun välisenä aikana. Mutta se ei todellakaan tee siitä parasta.

Itse asiassa voin kertoa kokemuksesta, että luultavasti päinvastoin.

Tänä aikana hinnat ovat yleensä korkeimmat ja selfie-kuvaajia on eniten.

Kaiken lisäksi sää ei ole loistava - on typerän kuuma ja erittäin kostea, ja trooppisia suihkuja tulee usein.

Suurin osa kesämatkailijoista on kotimaisia ​​matkailijoita. Ja lukumäärän kasvu johtuu siitä, että se osuu samaan aikaan lomakauden kanssa, mikä tarkoittaa, että kaikki ovat kesälomallaan.

Kesä- ja heinäkuussa on myös suhteellisen korkeat kävijämäärät, koska on jälleen loma-aika. Mutta jos etsit vähemmän trooppisia lämpötiloja, tämä voi olla hyvä valinta.

Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (15)

Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (16)

Matkustamme aina suodatinvesipullon kanssa. Se ei ainoastaan ​​estä meitä sairaamasta, vaan se tarkoittaa, että emme tapa planeettaa tai tuhlaa rahaa muovipulloihin. GRAYL Geopress on markkinoiden paras ja tekee vedestä käytännöllisesti katsoen mistä tahansa lähteestä juomakelpoista.

Mitä pukeutua Iguazun putouksille

Kun vierailet Iguazu Fallsissa, sinun on varauduttava kahteen pääasialliseen sääolosuhteisiin. Nämä ovat kuumia ja kosteita sekä märkiä ja sateisia. Valmistaudu tähän ja olet saanut sen jokseenkin katettuna.

Haluat käyttää kevyitä vaatteita, jotka kuivuvat nopeasti.

Muita vieraita Iguazun putouksille

Tässä on joitain ylimääräisiä tavaroita, jotka sinun tulee varmistaa, että ne ovat päiväpakkauksessasi putouksilla vierailua varten:

Uudelleen täytettävä vesipullo- kuumuuden takia joudut juomaan paljon vettä pysyäksesi nesteytyksessä. Sen sijaan, että ostaisit paljon muovipulloja, hanki itsellesi avedensuodatinpullojoita voit täyttää lähes mistä tahansa lähteestä.

Matkapyyhe– putoamisen suihke kastelee sinut riippumatta siitä, mitä teet.Kevyt pyyhesopii täydellisesti itsesi kuivaamiseen, kun olet kastunut.

Vedenkestävä päiväpaketti– haluat ottaa muutaman esineen mukaasi matkallesi Iguazun putouksille, tämävedenkestävä päiväpakkauson ihanteellinen pitämään ne turvassa ja märkinä.

Vedenpitävät Laukut– Pidä arvoesineet turvassa ja kuivina päiväreppussasi käyttämällä vyötä ja olkaimet jollakin näistänämä vedenpitävät kuivapussit.

Vesitiivis kamera- Jos haluat parempia kuvia kuin voit ottaa puhelimellasi (jotta et halua käyttää, jos se ei ole vesitiivis), katsotämä upea vedenpitävä kamera. Sitä käytämme vedenalaisiin laukauksiin, ja se kesti kaiken, mitä Iguazun täytyi heittää siihen.

Kannettava akkupaketti– älä anna laitteidesi loppua Iguazun matkallasi. Pidä ne vireillä tällä kätevällä virtalähteellä.

Nimeltään– Iguazun aurinko voi olla aika brutaalia, pidä itsesi varjostettuna huippuhatulla tai aurinkohatulla. Tarkistatämä taitettava naisten aurinkohattutaitämä taitettava unisex-matkahattu.

Aurinkosuoja– älä palaudu vieraillessasi Iguazun putouksilla. Suojaa ihoasi jollain laadulla,tällainen vedenpitävä aurinkovoide.

Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (17)

Älä unohda matkavakuutustasi

Iguazun putoukset ovat erittäin turvallisia, mutta onnettomuuksia tapahtuu missä ja milloin tahansa. Ulkomaille ei todellakaan kannata lähteä ilman kunnollista suojaa, ilman sitä emme koskaan mene minnekään, etkä sinäkään.

World Nomads on ensisijainen valintamme upeaan kansiin ja ilman paskaa, nappaa itsellesi nopea lainaus alta:

Etsitkö lisää seikkailuja Argentiinassa? Näistä blogikirjoituksista on sinulle apua:

  • Päivä rentouttavana Mendozan kuumissa lähteissä
  • Pyöräily Nahuel Huapin ympäri Barilochessa

Käteviä kirjoja Argentiinasta

Kiinnitä minut myöhempää käyttöä varten…

Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (18)
Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (19)

Buenos Aires - Iguazu Falls – paras tapa päästä sinne (20)

James McAlister

Matkailun ystävä, ammattikirjailija ja jalkapallo- (jalkapallo) pakkomielteinen James rakastaa muuta kuin ulkoilua ja maapallon vähän tunnettujen kolkkojen tutkimista. Hän on myös hyvin puolueellinen pisaralle Guinnessia.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated: 24/06/2023

Views: 6746

Rating: 4.4 / 5 (55 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.