Eniten kysytyt kysymyksesi AirTagsista, vastattu (2023)

Applen AirTagsovat pieniä napinkokoisia seurantalaitteita, jotka voidaan kiinnittää esimerkiksi avaimenperään, reppuun, pyörään tai mihin tahansa muuhun henkilökohtaiseen tavaraasi. Kerran määritetty. ne näkyvät sitten iPhonesi Find My -sovelluksessa. Tällä tavalla voit löytää kaiken, mihin AirTag on kiinnitetty, jos se katoaa, katoaa tai varastetaan.

Tietenkin, kuten mikä tahansa uusi vempain, mukana tulee terve määrä juonittelua, skeptisyyttä ja yleistä epävarmuutta – eivätkä AirTagit ole poikkeus. Siksi olemme keränneet lukijoiltamme joukon Applen AirTageja koskevia kysymyksiä Instagramissamme ja vastanneet niihin alla.

Aiheeseen liittyviä tarinoita

Kaikki AirTag-tarvikkeet, joista sinun tulee tietääParhaat Apple AirTag -tarvikkeet lemmikkillesiApple AirTagin tehdasasetusten palauttaminen

Mikä on AirTagin kantama?

AirTageilla ei ole määritettyä aluetta, koska ne toimivat Applen Find My -verkon alueella. Tämä tarkoittaa niin kauan kuin AirTag on Bluetoothin kantaman sisälläkenenkääniPhone (tai muu Apple-laite), se voi kommunikoida passiivisesti sen kanssa ja auttaa sinua paikantamaan sen.

Pystytkö jäljittämään AirTagia kilometrien päästä?

Kyllä, voit löytää sen AirTaginsatojamailin päässä tai jopa kansainvälisesti, jos se on Bluetoothin kantaman sisälläjonkuniPhone. Jos jätät AirTagin kahvilaan toiselle puolelle maailmaa, voit silti nähdä sen, koska se on lähellä niin monien muiden ihmisten iPhone-puhelimia. Jos kadotat AirTagin syrjäisessä, mutta lähellä olevassa paikassa, kuten talosi takana olevassa metsässä, et kuitenkaan löydä sitä, ellei joku, jolla on iPhone, kävele sen Bluetooth-alueelle.

Mikä on etäisyys, jonka yksittäinen AirTag voi seurata Bluetoothin avulla?

Apple ei ole määritellyt AirTagin tarkkaa Bluetooth-aluetta, mutta uskotaan, että jokainen AirTag tukee Bluetooth 5.0:aa (sama kuin uusimmat iPhonet), mikä tarkoittaa, että sen pitäisi olla jäljitettävissä 800 jalan sisällä.

Pitääkö sinun ladata AirTag?

Sinun ei tarvitse ladata AirTagia, mutta sinun on vaihdettava sen akku. Jokainen AirTag perustuu pyöreään CR2032-paristoon, jonka voit ostaa hintaanmuutama taala Amazonissa. Irrota akku kääntämällä AirTag kiillotetulle metallipuolelle, painamalla alas ja kiertämällä myötäpäivään.

Mikä on AirTagin akun käyttöikä? Kuinka kauan AirTagit kestävät?

Apple väittää, että AirTagin akun pitäisi kestää noin vuosi, mutta mittarilukema voi vaihdella riippuen siitä, kuinka aktiivinen tietty AirTag on ollut käyttöikänsä aikana.

Voinko tarkistaa AirTagin akun keston?

Joo. Nähdäksesi AirTagin akun jäljellä olevan käyttöiän, siirry Find My -sovellukseen, valitse "Kohteet"-alaosio näytön alareunasta ja valitse kiinnostava AirTag.

Voinko tarkastella AirTagin sijaintihistoriaa?

Ei. FindMy-sovelluksen avulla voit nähdä minkä tahansa tiliisi yhdistetyn AirTagin nykyisen sijainnin, mutta et voi tarkastella AirTagin polkua ajan kuluessa, etkä itse tunnisteen sisällä ole AirTagin sijaintihistoriaa. Tämä on osittain Applen yritys rajoittaa AirTagin käyttöä seurantalaitteena yhdessä joidenkin muiden suojausominaisuuksien kanssa, jotka havaitsevat lähellä olevat AirTagit, jotka eivät ole sinun, ja varoittavat niistä, ellei niiden omistaja ole myös lähellä.

Voitko käyttää AirTagia lemmikkien jäljittämiseen?

AirTageja ei ole suunniteltu seuraamaan lemmikkejä. Tämä johtuu siitä, että jos koirasi tai kissasi meneeTodellaruudukon ulkopuolella, AirTagista ei ole hyötyä, elleivät he jotenkin kävele jonkun ohitse, jolla on iPhone. Kuitenkin, vaikka Apple ei tarkalleen suosittele sitä, voit käyttää AirTagia lemmikkisi jäljittämiseen. Siellä onkasvava luettelo kolmannen osapuolen AirTag-lisävarusteista, jotka on suunniteltu erityisesti lemmikkieläimille.

Voitko käyttää AirTagia ihmisten seuraamiseen? (Ja miten Apple estää tämän väärinkäytön?)

Apple lisäsi jokaiseen AirTagiin turvaominaisuuksia, jotka estävät niitä käyttämästä ihmisten jäljittämiseen. Jos sinulla on iPhone, jossa on iOS 14.5 (tai uudempi) ja AirTag, jota ei ole rekisteröity Apple ID:llesi, "seuraa" sinua, se hälyttää sinua Find My -sovelluksen push-ilmoituksella. Jos sinulla on vanhempi iPhone, joka ei voi käyttää iOS 14.5 -käyttöjärjestelmää, tai Android-älypuhelin, saat silti varoituksen lähellä mahdollisesti olevista orvoista AirTageista, koska mikä tahansa AirTag, joka on ollut emopuhelimensa kantaman ulkopuolella, alkaa valmistaa ääni kolmen päivän eristäytymisen jälkeen.

Vuoden 2022 alusta lähtien, kun AirTageja käytettiin väärin ihmisten jäljittämiseen (ja paljon julkista painostusta), Apple ilmoitti ottavansa käyttöön uusia turvatoimia AirTagiin. Näihin uusiin turvatoimiin kuuluu ihmisten varoittaminen aikaisemmin, jos tuntematon AirTag on seurannut heitä, ja ihmiset, joilla on iPhone 11 tai uudempi, voivat käyttää tarkkuushakua löytääkseen ei-toivotun AirTagin tarkan sijainnin.

(Voit lukea lisää näistä uusista AirTag-turvatoimista,tässä.)

Voitko käyttää iPhoneasi löytääksesi tuntemattoman AirTagin?

Vastaus on kyllä.

Marraskuussa 2022 Apple julkaisi kaksi laiteohjelmistopäivitystä -2.0.24 ja 2.0.36- jonka avulla iPhonen omistajat voivat käyttää Precision Findingia löytääkseen tuntemattoman AirTagin, joka "seuraa" heitä. He voivat jopa käynnistää AirTagin antamaan äänen, jotta he löytävät sen helpommin. Päivitys otettiin käyttöön ihmisiä vastaan, jotka käyttivät AirTageja ihmisten vainoamiseen.

Huomautus:Jotta tämä toimisi, käytetyn iPhonen on oltava iPhone 11 tai uudempi. Tämä johtuu siitä, että Precision Finding edellyttää, että iPhone-mallissa on Applen erityinen U1-siru, joka tukeeUltra Wideband -tekniikka.

Kuinka usein AirTag päivittää sijaintinsa?

Se riippuu! AirTags eivät lähetä sijaintiaan suoraan puhelimeesi. Sen sijaan he välittävät sijaintitietonsa lähellä oleviin iPhone-puhelimiin tai muihin laitteisiin Applen Find My -verkossa. Nämä laitteet välittävät tiedot automaattisesti ja turvallisesti sinulle. Jos AirTag on vilkkaalla alueella, jossa on paljon iPhoneja tulossa ja menossa, sen sijainti voidaan päivittää niin usein kuin minuutin tai kahden välein. Mutta jos AirTag on suhteellisen autiolla alueella, saatat lopettaa sijaintipäivitysten vastaanottamisen kokonaan, koska AirTag ei ​​kirjaimellisesti tavoita sinua, jos sen säteellä ei ole muita Find My -laitteita.

Mitä "viimeksi nähty" viesti tarkoittaa?

Koska AirTagit eivät aktiivisesti lähetä sijaintiaan suoraan puhelimeesi, niiden tarkka olinpaikka päivitetään vain, kun toinen Find My -verkkoa käyttävä laite kulkee niiden läheltä. "Viimeksi nähty" -viesti ilmaisee viimeisimmän ajan, jolloin tietty AirTag otti yhteyttä toiseen Apple-laitteeseen, joka pystyi välittämään sijaintinsa laajempaan verkkoon.

Jos AirTagisi "viimeksi nähty" aika oli kauan sitten, se tarkoittaa, että AirTag on suhteellisen eristetyllä alueella, eikä monia ohikulkevia iPhone-laitteita (tai muita laitteita) raportoida sijainnistaan. On myös mahdollista, että AirTag ei ​​ole enää siinä, missä se viimeksi nähtiin, eikä lähistöllä ole vain ollut laitteita, jotka voisivat päivittää sen uuteen sijaintiin.

Kuinka monta AirTagia sinulla voi olla?

Jokaiseen Apple ID:hen voi liittää enintään 16 AirTagia kerrallaan.

Ovatko AirTagit vedenpitäviä?

Ei, mutta he ovat lähellä. Jokaisella AirTagilla on IP67 veden- ja pölynkestävyysluokitus, mikä tarkoittaa, että se voidaan upottaa yhteen metriin veteen jopa 30 minuutiksi. Tämä on suunnilleen sama vedenkestävyysluokitus kuin iPhone SE 2020:lla, mutta se ei ole yhtä hyvä kuin uusimpien iPhone-puhelimien IP68-luokitus, jonka ansiosta ne voidaan upottaa kuuteen metriin veteen 30 minuutiksi.

Voinko laukaista AirTagin antamaan äänen?

Kyllä, jos AirTag on Bluetooth-etäisyydellä puhelimestasi, voit saada AirTagin antamaan äänen, joka auttaa sinua löytämään sen. Tämä on erityisen hyödyllistä, jos puhelimesi ei tue edistyneempää "Tarkkuuslöytö"ominaisuus.

Jos haluat saada AirTagin pitämään ääntä, mene FindMy-sovellukseen, napsauta Kohteet-välilehteä, valitse AirTag, jonka haluat löytää, ja valitse Toista ääni.

Voit myös pyytää Siriä tekemään tämän puolestasi sanomalla "Hei Siri, löydä [objektini]".

Miten AirTagit muistuttavat Tile-seurantalaitteita?

Applen AirTags ja Tilen seurantalaitteet ovat itse asiassa hyvin samankaltaisia. Molemmat ovat pieniä sijainninseurantalaitteita, jotka toimivat Bluetooth-yhteyden kautta. Kun seurantalaite on Bluetoothin kantamalla (joka on noin 30 jalkaa), voit avata sovelluksen älypuhelimellasi tai tablet-laitteellasi ja paikantaa seurantalaitteen nopeasti. Kun seurantalaite ei ole laitteesi Bluetooth-kantaman alueella, voit asettaa "Lost"-tilan, jolloin se kommunikoi anonyymisti muiden ihmisten laitteiden kanssa. kun he tulevat seurantalaitteen Bluetooth-kantamaan, saat ilmoituksen, jossa kerrotaan seurantalaitteen sijainti ilman, että toinen henkilö tietää, että he auttoivat sinua löytämään sen.

Eniten kysytyt kysymyksesi AirTagsista, vastattu (5)

Omena

Miten AirTagit eroavat Tile-seurannasta?

Applen AirTagien ja Tilen seurantalaitteiden välillä on kaksi suurta eroa. AirTagit pystyvät kommunikoimaan nimettömästi minkä tahansa Apple-laitteen kanssa, joka käyttää Find My -verkkoa, mukaan lukien minkä tahansa iPhonen, iPadin tai Macin. Vaikka Tile luottaa laitteisiin, joiden Tile-sovellus on ladattu. Koska iPhone-laitteita (ja muita Apple-laitteita) on paljon enemmän kuin laitteita, joihin on ladattu Tilen sovellus, se tarkoittaa, että AirTagit tulevat paremmin seuraamaan näissä skenaarioissa.

Toinen suuri ero on, että AirTagsissa on ominaisuus nimeltä Precision Finding, joka hyödyntää Applen U1-sirua (sekä iPhonesi kiihtyvyysmittaria ja gyroskooppia). Kun olet Bluetooth-säteellä, Find My -sovelluksessasi näkyy nuoli, joka osoittaa sinut AirTagin tarkkaan sijaintiin. Saalis on, että vain iPhone 11- ja iPhone 12 -mallit voivat hyödyntää Precision Tracking -toimintoa, koska ne ovat toistaiseksi ainoat iPhonet, joissa on Applen U1-siru.

Eniten kysytyt kysymyksesi AirTagsista, vastattu (6)

Omena

Kuinka kiinnität AirTagit asioihin?

Ellet pudota AirTagia laukkuun tai lompakkoosi, joudut melkein varmasti ostamaan lisävarusteen, joka on suunniteltu erityisesti AirTagiin – ja siellä onkoko ekosysteemi Applen tai kolmannen osapuolen valmistamia lisävarusteita AirTagiin. Siellä on myös teippiä!

Eniten kysytyt kysymyksesi AirTagsista, vastattu (7)

Omena

Kuinka paksu AirTag on? Mahtuuko sellainen lompakkoosi?

AirTag on kiekon muotoinen vempain, jonka korkeus on 0,31 tuumaa ja halkaisija 1,26 tuumaa. Kaiken kaikkiaan se on noin Mentos-karkkipalan kokoinen. Se mahtuu useimpiin lompakoihin, vaikka se ei mahdukaan niin kauniisti kuin jos se olisi ohut kuin neljäsosa tai luottokortin muotoinen.

Eniten kysytyt kysymyksesi AirTagsista, vastattu (8)

Omena

Voivatko useat perheenjäsenet jakaa AirTagin?

Lyhyt vastaus on ei.

Jokainen AirTag voidaan yhdistää vain yhden henkilön Apple ID:hen, minkä vuoksi niitä ei valitettavasti voi jakaa perheenjäsenten kesken. Jos kuitenkin antaisit jonkun perheenjäsenen lainata jotain, jossa on AirTag, voit valita "Keskeytä turvallisuusvaroitukset" AirTagin asetuksista Find My -sovelluksen kautta, jolloin se estää ääniä tai lähettämästä sinulle turvaa. hälytyksiä.

Voiko AirTagini varastaa?

Sinulle rekisteröityä AirTagia ei voi varastaa ja sitten käyttää joku muu. Tämä johtuu siitä, että AirTagin tehdasasetusten palauttamiseksi tarvitset sen henkilön suostumuksen, jonka Apple ID:llä se on tallennettu. Jos sinulla ei ole lupaa, voit teknisesti poistaa AirTagin akun. Jos teet tämän, AirTagin omistaja näkee vain AirTagin viimeisimmän tunnetun sijainnin.

Voitko löytää puhelimesi AirTagin avulla?

Jos liität AirTagin puhelimeen, joka ei vielä tue FindMy-sovellusta (kuten vanhempi iPhone tai Android-puhelin), voit löytää puhelimesi sen liitetyn AirTagin kautta käyttämällä mitä tahansa muuta laitetta, jossa on FindMy. sovellus, kuten toinen iPhone tai iPad, tai menemällä osoitteeseen iCloud.com.

Et voi käyttää yksittäistä AirTagia paikantamaan iPhonea, johon se on liitetty.

Onko AirTagissa reikä avaimenperälle tai jollakin tapaa kiinnittää pidike tai koukku?

Ei, suunniteltu tapa käyttää AirTagia avaimenperänä on ostaaylimääräinen pidiketarvike, joita on monia. Jos kuitenkin uskallat, niin seOnmahdollistaporaa reikä AirTagiinjolla se voidaan kiinnittää suoraan avaimenperään. Oikein tehtynä tämä ei itse asiassa estä AirTagin kykyä toimia. Mutta voi olla helpompaa ostaa avaimenperä, sujauttaa AirTag jo olemassa olevaan taskuun tai jopa käyttää teippiä.

Eniten kysytyt kysymyksesi AirTagsista, vastattu (9)

Omena

Apple AirTag

Omenaamazon.com

28,99 dollaria

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dong Thiel

Last Updated: 18/01/2024

Views: 6020

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dong Thiel

Birthday: 2001-07-14

Address: 2865 Kasha Unions, West Corrinne, AK 05708-1071

Phone: +3512198379449

Job: Design Planner

Hobby: Graffiti, Foreign language learning, Gambling, Metalworking, Rowing, Sculling, Sewing

Introduction: My name is Dong Thiel, I am a brainy, happy, tasty, lively, splendid, talented, cooperative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.