Kuinka maalata käsin Air Force Ones (AF1s) (2023)

Sinä olet täällä:Koti / Miten /Kuinka maalata käsin Air Force Ones (AF1s)

kirjoittajaBenjamin 1 kommentti

Kuinka maalata käsin Air Force Ones (AF1s) (1)

Air Force Onesista (AF1) on tullut yksi suosituimmista kenkätyyleistä. Kun niiden suosio kasvaa, ei ole yllätys, että ihmiset etsivät tapojamukauttaa AF1:ääntehdä niistä ainutlaatuisempia. Ehkä haluat muuttaa vanhemmasta valkoisesta AF1-paristasi ainutlaatuisen puettavan taideteoksen. Tai ehkä haluat tehdä jotain hienovaraisempaa, kuten korostaa kuuluisaa Nike swooshia. Oli ideasi mikä tahansa, vanhojen (tai uusien) kenkäparien käsinmaalauksesta on tulossa yhä suositumpaa. Niin taiteilijat kuin kenkien omistajatkinkäsin maali Conversetaimaalaa vanha Adidasjotta ne erottuisivat joukosta. Tietysti aina voisiostaa pari mukautettuja kenkiämutta sitten menetät uuden luomisen hauskuuden.

Alla olemme toimittaneet sinulle kaiken, mitä tarvitset Air Force Onesin käsinmaalaamiseen ja ainutlaatuisen, ainutlaatuisen kengän luomiseen, joka koristaa persoonallisuuttasi.

Kerää tarvikkeesi

Ensinnäkin, hanki tarvikkeet. Nämä ovat vähimmäismateriaalit, joita tarvitset matkallasi:

 • Harjat:Yritä hankkia siveltimiä muutamassa eri koossa ja eri mallissa, kuten kärki (ääriviivat), litteä (laajemmille alueille). Valitse luonnollisilla harjaksilla varustettuja siveltimiä ja varaa lopuksi yksi leveämpi sivellin mattaviimeistelyä varten.
 • Nauha:Osta maalareita tai maalarinteippiä peittämään alueet, joille et halua maalata.
 • Valmistusratkaisu:Tarvitset jotain poistaaksesi tehokkaasti kiiltävän tehdaspinnan kengistäsi ja tuodaksesi esiin puhtaan pinnan, jonka alle maalisi voi tarttua. muuten se tuskin kestää päivää ennen halkeilua. Voit käyttää tähän Angelus-nahankäsittelyainetta ja lasinpoistoainetta tai hankkia minkä tahansa 100% Acetone-kynsimaalinpoistoaineen.
 • Akryyli-nahkamaalit:Angelukselta saat valitsemasi laadukkaat, kohtuuhintaiset värit. Voit myös tilata heidän tuotteitaan Amazonista ja toimittaa ne kaikkialle maailmaan.
 • Akryyliviimeistelyaine:Tämä sitoo lopulta kaiken ja estää lohkeilun kokonaan. Voit hankkia mattapintaisen tai kiiltävän viimeistelyaineen, mistä haluat.
 • Puuvillapallot:Viimeistelijän levittäminen
 • Tylsämpi (valinnainen):Tämä on vain antaaksesi maalillesi mattapintaisemman ilmeen tarvittaessa, mutta voit ohittaa sen, jos haluat.
Kuinka maalata käsin Air Force Ones (AF1s) (2)

Tarkista nykyinen hinta

Jos etsit paikkaa, josta saat kaikki nämä tuotteet sen sijaan, että ostaisit niitä eri paikoista, suuntaa eteenpäinAngelus Direct, jossa on saatavilla erilaisia ​​valikoima näitä tuotteita.

Kuinka maalata käsin Air Force Ones (AF1s) (3)

Tarkista nykyinen hinta

Valitse menetelmäsi

Nyt kun sinulla on kengät ja tarvikkeet, on aika valita menetelmä. Voit käyttää maalauksen aikana satoja malleja, malleja ja tekniikoita, mukaan lukien:

 • freestyle, käsinmaalaus
 • airbrushing
 • leimaus
 • hydrodip lenkkarit

Helpoin ja suosituin on luultavasti AF1:n käsinmaalaus. Se on monipuolinen, helppo oppia, soveltaa ja muodostaa tavallaan perustan muille tekniikoille, kuten airbrushingille, joten tähän menetelmään keskitymme!

Sivuhuomautus – Jos käytät vanhaa kenkäparia, ne saattavat vaatia syväpuhdistuksen ennen aloittamista. Tässä asetoni ja vanupallot tulevat sisään. Katso videoDeJesus Custom Jalkineetja katso, kuinka hän käyttää niitä siivoamaan pois vanhan lian ja valmistamaan kengät maalattavaksi. Se on helppoa, ei vaadi hermoja.

Aika maalata

Kun olet puhdistanut lenkkarisi kunnolla, on hauskan osan – maalaamisen – aika!

 1. Poista ensin kenkien nauhat, jotta ne eivät pääse vahingossa maaliin.
 2. Teippaa reunat, kengän kieli ja muut alueet, joita et halua maalata.
 3. Käytä valmisteluliuosta poistamaan vanha maali (tehdasviimeistely) ja mahdollinen lika kengistäsi. Voit käyttää tähän tarkoitukseen pumpulipalloja, kirkkaita scotch-tyynyjä tai harjaa. Halutessasi hio kenkäsi ennen valmisteluratkaisun levittämistä, mutta se on täysin valinnaista.
 4. Nyt voit siirtyä suoraan maalaamiseen, jos valitset yleistyylin, kuten kahdella värillä maalatut kengät, mutta jos suunnittelussasi on jotain monimutkaista, piirrä malli ensin.
 5. Piirtämiseen voit käyttää stensiilejä (leikkauksia tai stensiiliä teipillä) tai siirtää kuviosi (hiili/grafiittijäljitystä käyttäen) kengillesi.
 6. Kun olet suunnitellut, aloita ääriviivojen maalaaminen hienokärkisellä siveltimellä ja maalaa sitten sisäpinnat leveämmällä siveltimellä.
 • Jos etsit mallia, jonka rajat eivät ole niin ankarat tai selvät, valitse airbrushing. Se on melko yksinkertainen, hyödyllinen moniin asioihin, ja airbrush on kertaluonteinen investointi. Sen jälkeen voit käyttää samoja maaleja, joita käytettiin käsin maalaamiseen, sekoitettuna Angelus 2-ohenteeseen suhteessa 1:4 (1 ohenneelle) ja suihkuttaa sitä vain kenkiisi! Sinun on käytettävä tätä varten stensiilejä saadaksesi maali oikeille alueille.
Kuinka maalata käsin Air Force Ones (AF1s) (4)
 1. Käytä useita ohuita kerroksia, älä yhtä tai kahta paksua kerrosta, jotta saat tasaisemmat ja hienommat tulokset. Kuivaa jokainen kerros lämpöpistoolilla tai föönillä ennen seuraavan kerroksen levittämistä.
 2. Kun olet valmis maalannut ja maali on kuivunut, levitä päälle 1-2 ohutta kerrosta mitä tahansa akryyliviimeistelyainetta. Voit käyttää matta-, kiiltävä- tai satiiniviimeistelyä riippumatta siitä, mikä tekee väreistäsi pop!
 3. Irrota teippi, maalaa kaikki pienet kadonneet kohdat ja käytä hammastikkua pienten ei-toivottujen maalien poistamiseen kohdista, joissa sitä ei pitäisi olla. Voit myös käyttää hammastikulla puuttuvien osien päälle tai maalata tekstiä!
 4. Lisää nauhat takaisin kenkiisi ja nauti uusista, ainutlaatuisista potkuistasi!

Katso täydellinen, tarkka ja osuva video-opetusohjelmaAngelus KengänkiillotusaineYouTube-video, joka selittää koko prosessin ehdottomille aloittelijoille. Ja jos etsit ideoita kengillesi maalaamiseen, suuntaa eteenpäinPinteresttaiInstagramsaadaksesi hienoja ja upeita maalausideoita.

Vieläkö hermostunut?

YouTubessa on kymmeniä videoita, jotka selittävät prosessinmaalata kengät käsinyksityiskohtaisesti. Esimerkiksi,Xavier Crewsselittää prosessin alusta loppuun videossaan. Perustekniikan lisäksi on tärkeää tietää myös nämä hyödylliset vinkit, jotka tehostavat maalaustasi ja helpottavat prosessia.

 1. Käytä oikeaa maalia:Haluat käyttää erityisesti nahalle valmistettua maalia ja käyttää sitä säästeliäästi. On parempi levittää useita erittäin ohuita maalikerroksia (välissä runsaasti kuivumisaikaa) kuin levittää väriä kerralla.
 2. Valitse pienempi sivellin:Monet ihmiset tekevät virheen valitessaan liian suuren siveltimen. Tämän seurauksena he päätyvät maaliin kaikkialle, eivätkä he voi tehdä yksityiskohtaista työtä, jota he halusivat tehdä. On paljon parempi valita pienempi harja kuin todellisia tarpeitasi kuin liian suuri.
 3. Käytä stensiilejä:Jos et ole hyvä piirtämään, käytä stensiilejä saadaksesi haluamasi kuviot. Jos suunnittelu on hyvin yksityiskohtainen, käytä pienintä löytämääsi sivellintä ja työskentele hitaasti ja tarkoituksella.
 4. Teipin käyttö stenciloinnissa:On helppo ymmärtää, miksi olet hermostunut vapaalla kädellä piirtämisestä, ja se on okei. Olet todennäköisesti huolissasi siitä, että olet pilaamassa suosikkikenkäparisi. Jos näin on, kokeile vihjettäNick Iby. Hän ehdottaa maalarinteipin käyttöä peittämään kaikki alueet, joita et halua maalata tietyllä hetkellä. Teippiä on helppo käyttää, se ei vahingoita kenkiä, ja se voi pitää kaiken turvallisesti peitettynä, kunnes olet valmis lisäämään väriä kyseiseen kohtaan. Voit jopa kiinnittää teipin jo maalattujen alueiden päälle pitääksesi ne turvassa, kunhan noudatat muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita:
 • Anna maalattujen pintojen kuivua kokonaan ennen teippausta.
 • Varmista, että tiivistät reunat huolellisesti.
 • Poista teippi hitaasti. Älä vedä liian kovaa tai vedä sitä pois liian nopeasti!
Kuinka maalata käsin Air Force Ones (AF1s) (6)
 1. Kengän hiominen:Kun valmistelet potkujasi, käytä jonkin aikaa kenkien viilaamiseen eri karkeudella olevalla hiekkapaperilla, ennen kuin käytät esikäsittelyainetta ja lasinpoistoainetta. Tämä ei ole välttämätön vaihe, ja usein taiteilijat ohittavat sen, mutta pitkällä aikavälillä se on sen arvoista, koska maali kestää pidempään. Hio hioessasi tasaisin pyörivin liikkein ja hio kenkiäsi noin 10 minuuttia jokaisen karkeuden hiekkapaperilla. Käytä 2 tai 3 erilaista jauhetta.DeJesus Custom Footwear'sYouTube-video näyttää koko arkistointiprosessin sekä maalauksen.
 2. Rakenna kerroksia vaaleampia värejä varten:Jos käytät vaaleita värejä, sen sijaan, että sukeltaisit suoraan väriin, jonka haluat näyttää, aloita pohjamaalit sekoittamalla tämä väri valkoiseen (suhde 1:4 tai 1:3, suurempi suhde valkoiselle) ja käytä tätä sekoitusta ensimmäisille 3-4 kerrokselle. Maalaa sitten päälle 2-3 kerrosta alkuperäistä väriä.
 3. Vaaleat värit ensin:Koska vaaleammat värit on helpompi maalata päälle, tee ensin vaaleat värit ja siirry sitten tummempiin.
 4. Tylympi:Jos haluat antaa maalillesi ja kengillesi yleisesti tasaisemman tai mattaisemman ilmeen, sinun kannattaa investoida laadukkaaseen himmeämpään. Tarvitaan vain muutama tippa ja se kestää hyvän aikaa.

Johtopäätös

Siinä se on. Nyt olet valmis menemään ulos maalaamaan käsin Air Force Ones. Muista, että tämä on projekti, jonka voit tehdä omaan tahtiisi. Sinun ei tarvitse tehdä nopeusennätyksiä täällä; sinun tarvitsee vain olla tyytyväinen tulokseen. Nappaa kengät (ja tarvikkeet) mukaan ja pidä hauskaa! Kuka tietää, mitä pystyt luomaan. Saatat jopa nauttia siitä niin paljon, että alat tehdä sitä harrastuksena!

Älä pilaa uutta taideteostasi heittämällä kenkiäsi pesukoneeseen. Lue sen sijaan oppaammepitää mukautetut kengät puhtaina.

Kuinka maalata käsin Air Force Ones (AF1s) (7)

4 2 ääniä

Artikkelin luokitus

Tilaa

1Kommentti

Uusin

Vanhin Eniten äänestäneet

Sisäiset palautteet

Näytä kaikki kommentit

Kuinka maalata käsin Air Force Ones (AF1s) (9)

No niin, no niin

8 kuukautta sitten

Tästä oli paljon apua! Kiitos!!

Vastaa

FAQs

How do you walk in the Air Forces without creasing? ›

Things You Should Know
 1. Buy Air Forces that fit snugly, and spray them with a leather protector spray before wearing them.
 2. Insert crease protectors into the toe box to fill any extra space, and wear your sneakers with thick socks.
 3. If your sneakers crease, place a damp towel over the creased area and iron out the crease.

How do you keep forces from creasing? ›

Two tips split into one. Firstly, when you're not wearing your Air Forces, stuff a pair of socks into each foot to maintain shape. Secondly, wear thick socks when rocking your Air Forces, as they occupy any empty space.

Can you tell if shoes are fake? ›

You can recognize fake sneakers by an unrealistic price, odor, wrong patterns in the materials, poor quality seams or incorrect weight.

What is the difference between fake and replica? ›

Counterfeit goods are produced with the malicious intent to deceive and mislead people into believing that the items are genuine when they are not. However, replica goods are not passed off as the original products. Instead, they are acknowledged to be merely identical to the branded goods.

Are crease protectors worth it? ›

Some sneakers are designed to crease naturally as they are worn, and creasing may be considered a natural part of the aging process for these shoes. In general, crease protectors may be helpful for preserving the appearance of certain types of sneakers, but they may not work for all shoes or for all types of wear.

Which Air Force does not crease? ›

The clue's in the name – the AF1 Fresh features a reconstructed, textured leather with a softer feel that's designed to conceal any creasing. Unlike your usual Forces, Fresh pairs are devoid of any textile lining, instead dressing the shoe entirely in leather, apart from the laces.

Why do Air Forces crease so much? ›

All Shoes Crease

That's because when you wear them, you move in them. The natural movement of your foot bends your shoe, causing it to crease over time. If your shoe didn't move with your foot, you'd be pretty uncomfortable.

Do Air Force laces go over or under? ›

Thread laces through the Air Force 1 tag at the bottom, so laces are on the underside of the holes. Take the right lace and thread it through the underside of the second right hole. With your left lace, thread it into the underside of the third left hole.

Are you supposed to tie air forces? ›

If you are going to try the double-lux-into-a-triple-axle of lacing, remember this: do not tie them too tight. However, the length on the laces that come with Lows and Mids is perfect for the not-too-loose untied look as long as done all the way to the last or second-to-last lace hole.

Should Air Force 1s be tied? ›

Tie a loose bow to ensure they won't slip off but avoid over-tightening as it can cause discomfort. Many sneakerheads will opt to leave their laces untied for an ever more relaxed look, but once again this is a personal choice, we suggest trying both to see how they look and feel!

Are Air Force Ones good for walking? ›

Air Force 1s are good for short to medium walks despite the weight of the sneaker. The cushioning technology in the midsole is from the 80s. However, the plushness still provides for a comfortable walk. Let's face it, the AF1 isn't exactly new tech.

Do crease protectors work for air forces? ›

☛Reduce Crease - crease protectors can keep the upper toe box flat,Say goodbye to creases,Keep your shoes fresh and Save you money. ☛Easy to use - Compatible with most shoes,Such as air force 1,Jordan 1,dunk low,etc.

Why did my white air forces turn yellow? ›

Overexposure to sunlight

Sunlight is one of the main culprits for yellow stains on shoes. This is because of a chemical reaction between ultraviolet light and the shoe's paint or dye. Thus, prolonged sun exposure can cause your white shoes to become yellow.

What is the original Air Force 1 number? ›

While the call sign "Air Force One" was first used in the 50s, President Kennedy's VC-137 was the first aircraft to be popularly known as "Air Force One." In 1962, a VC-137C specifically purchased for use as Air Force One, entered into service with the tail number 26000.

Do air forces have serial numbers? ›

In the United States, all military aircraft display a serial number to identify individual aircraft. These numbers are located on the aircraft tail, so they are sometimes referred to unofficially as "tail numbers". On the Northrop Grumman B-2 Spirit bomber, lacking a tail, the number appears on the nose gear door.

How can you tell if you have real Nikes? ›

1.2 How to check original Nike shoes by the tags

Nike tweeted: “The shoe manufacturing date is located on the label sewn inside the shoe. Most of these labels are located on the tongue of the shoe.” Except for the Nike Free Rn and Nike Flyknit, most genuine Nike shoes have labels printed on the underside of the tongue.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Roderick King

Last Updated: 18/11/2023

Views: 5847

Rating: 4 / 5 (71 voted)

Reviews: 86% of readers found this page helpful

Author information

Name: Roderick King

Birthday: 1997-10-09

Address: 3782 Madge Knoll, East Dudley, MA 63913

Phone: +2521695290067

Job: Customer Sales Coordinator

Hobby: Gunsmithing, Embroidery, Parkour, Kitesurfing, Rock climbing, Sand art, Beekeeping

Introduction: My name is Roderick King, I am a cute, splendid, excited, perfect, gentle, funny, vivacious person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.