Kuinka Nike Air Force 1 sopii: The Ultimate Air Force 1 -kokoopas - Laced Blog (2023)

Tennarit, jotka ovat läpäisseet ajan testin,Nike Air Force 1on yhtä synonyymi tyylille kuin retrokoripallolle. Bruce Kilgoren suunnittelemat tennarit ovat ansainneet paikkansa mallistoissa ympäri maailmaa, ja ne ovat niin muodin sisäpiiriläisten kuin tennarinpäidenkin suosikki. Alan tiedossa on, että koot vaihtelevat eri Niken siluettien välillä. Jos aiot ostaa ensimmäiset Nike Air Force Ones -parisi, kysyt todennäköisesti itseltäsi "miten Air Force 1s sopivat?" ja "toimivatko Nike Air Force 1:t oikean kokoisena?" Onneksi meillä on kaikki vastaukset, joten unohda kokosiJordanit,DunksjaUusi tasapainoovat, koska Nike Air Force 1 on aivan erilainen pallopeli. Mukana ikonisia yhteistyöprojekteja kaltaisten henkilöiden kanssaStüssy, Supreme, Off-White ja Travis Scott, AF1 on kysytympi kuin koskaan.

Lyhyesti sanottuna Nike Air Force 1:t eivät vastaa kokoaan, ja sinun on oltava tarkkana tilaamasi koon kanssa. Nike Air Force 1 on iso, joten parhaan istuvuuden saavuttamiseksi suosittelemme pienentämään kokoa puoleen kokoon tai jopa täysikokoiseen kokoon, jos normaali kokosi on välissä. Jos kokoasi ei ole varastossa, voit aina muuttaa kokoa ja lisätä pohjallisen. Pohjallisen lisääminen täyttää mahdolliset ylimääräiset raot ja tekee siitä tiukemman istuvuuden. Jos etsit vertailukohtaa, AF1:t toimivat yleensä samalla tavallaNike Air Max 90s. Molemmat ikoniset siluetit ovat hieman isoja, joten on aina parasta pienentää molempia. Keskeinen ero koon suhteen onAir Jordan 1. AJ1 on yleensä hieman pieni, joten tällä siluetilla sinun on parasta nousta puoli kokoa.

Vuonna 1982 debytoinut Nike Air Force 1 oli alun perin saatavilla vain korkeatasoisena. Erittäin toimivaksi koripallokengäksi suunniteltu varvaslaatikko on suunniteltu hengittävillä rei'ityksillä ja ilmavaimennus lisättiin jalkojen alle jakamaan pelaajien paino tasaisesti kantapäästä jalkaterään. Toisin kuin Converse, toinen suosittu 80-luvun koripallolenkki, Air Force 1 valmistettiin paksulla pohjalla, yksilöllisesti kuvioidulla ulkopohjalla ja Swoosh-brändillä. Tuolloin koripallolenkkarit ottivat haltuunsa ja tarjosivat New Balancelta,Adidasja Nike tulvivat markkinoita. Kun tuotemerkit kilpailevat toisiaan vastaan ​​teknisesti edistyneemmän, mukavamman ja toimivamman lenkkarin toimittamisesta, Nike järkytti peliä vakavasti AF1:n kanssa.

Kun siitä oli tullut ikoni tuomioistuimissa, AF1 valtasi pian kadut USA:n itärannikolla. Pian Nike kilpaili Adidaksen kanssa, ja Air Force 1:stä tuli suosittu sekä kentillä että hip-hop-skenessä puhtaan tyylinsä ja ainutlaatuisen Air-teknologiansa ansiosta. Kun 90-luku vierähti, Nike julkaisi uudelleen Nike Air Force 1:n, mikä antoi siluetin ajattoman loistaa. Verkkosivupaneelit korvattiin täysnahkaisella viimeistelyllä, mutta yksityiskohdat, kuten rei'itys, Swoosh-brändi ja ilmavaimennus, säilyivät. Nopeasti eteenpäin 40 vuotta myöhemmin Air Force 1 on edelleen yksi kaikkien aikojen ikonisimmista Nike-lenkkareista. Tämä vaatimaton koripallokenkä on ansainnut paikkansa lenkkarien kuuluisuushallissa, koska se on nähnyt yhteistyötä voimatekijöiden, kuten Travis Scottin, Supremen, Off-Whiten ja Louis Vuittonin kanssa. Edelleen yksi Swoosh-brändin myydyimmistä siluetteista, ja jokaisella sukupolvella on erityinen paikka Air Force 1 -mallistoissaan sen ajattomuuden, monipuolisuuden ja retro vetovoiman ansiosta. Rohkeista väreistä klassisiin niitteisiin löytyy Air Force 1 jokaiseen tyyliin.

Kysyimme omalta lenkkarifaneiltamme heidän kokemuksistaan ​​lenkkarien istuvuudestaNike Air Force 1.Tulos oli yksimielinen: Nike Air Force 1:t juoksivat isosti. Ei ole väliä onko kyseessä naisten vai miesten koko, on suositeltavaa pienentää kokoa vähintään puolet, ja jos sinulla on kapeat jalat tai olet kokojen välissä, voit laskea jopa täysikokoisena. Toimittajamme sanoo: "Olen ostanut Nike Air Force 1:tä jo reilusti yli 15 vuoden ajan, ja koko on aina ollut hieman epäjohdonmukainen kokoelmani muiden Nike-mallien kanssa. Minulla on melko kapeat jalat, joten yleensä pudotan puolta kokoa pienemmäksi ja minulla on vielä tilaa käyttää paksuja sukkia kylminä päivinä. Joskus ostan GS AF1:n, ja jopa näillä malleilla pienennän kokoa, joten ero aikuisten ja koululaisten koon välillä ei ole kovin merkittävä, oli kyseessä sitten miesten tai naisten koko.

Kuten toimittajamme, myös sosiaalisen johtajamme koko pienenee. He sanoivat: "Sinun on ehdottomasti pienennettävä hieman Niken kanssaAF1!Minulla on leveät jalat ja jopa minusta ne ovat hieman liian tilavia, kun valitsen oikean koon. Ei ole mitään, mitä pohjallinen ei voi korjata, mutta yleensä, jos voit pienentää puolta kokoa, tee se." Kun heiltä kysyttiin, kuinka he haluavat muotoilla Forcesiaan, he sanoivat: ”Forcesin paksun välipohjan ansiosta heillä on supermoderni ilme, joka sopii kaiken kanssa. Käytän kaikkia suosikkivärejäni farkkuista lenkkeilyyn. Kesällä rokkaa niitä farkkushortseilla ja rentolla paidalla streetwear-reunaksi. Et voi mennä pieleen."

Varmuuden vuoksi kysyimme tuotantopäälliköltämme, minkä koon he saavat, kun he ostavat uusia Air Force 1 -koneita. He sanoivat: ”Pidän aina puoleen tai kokoon, kun saan AF1:n. Huomaan, että kun saan oikean kokoisen istuvuuden ja lisään pohjallisen, istuvuus tuntuu räätälöidymmältä kuin jos vain pienennisin kokoa. Yleensä on kuitenkin helpompi ostaa puoli kokoa pienempi ja pukea ne päälle. Muutaman käyttökerran jälkeen kengän pohjallinen lopulta muotoutuu ja muotoutuu pohjallisen mukaiseksi, jotta ne tuntuvat erittäin mukavilta."

Nike AF1 on suuri, kun verrataan Nike Blazeriin, Nike Air Jordaniin ja Nike Dunkiin (jotka kaikki ovat yleensä oikean kokoisia). Jos esimerkiksi Dunkisi, Jordanisi ja Blazerisi ovat UK 9, sinun on parasta hankkia joukkosi UK 8:ssa tai 8.5:ssä. Jos noudatat kokoa, vaarana on, että varvastila on hieman liian tilava, mikä voi aiheuttaa rypistymistä – varsinkin matalissa malleissa.

Halusitpa sitten Air Force 1 Low tai Nike AF1 Mid, on tärkeää ymmärtää, miten ne voivat vaihdella kooltaan. Molemmissa silueteissa on runsaasti tilaa varvaslaatikon ympärillä, ja niissä on yksityiskohtia, kuten hengittäviä rei'ityksiä, Swoosh-brändiä ja paksu välipohja. Keskimmäisessä mallissa on ylimääräinen hihna nilkan ympärillä, mikä luo tiiviimmän istuvuuden, jonka avulla voit tarvittaessa muuttaa kokoa. Sitä vastoin Air Force 1 Low luottaa yksinomaan sen nauhakiinnitykseen, joten koon pienentäminen luo tiukemman istuvuuden, mikä varmistaa, että kenkä on optimoitu mihin tahansa suorituskykyyn.

Asiantuntevan käsityötaidon ja laadukkaiden materiaalien ansiosta Air Force 1 -koneesi kestää vuosia, jos pidät niistä huolta. Suurin osa Forcesista on valmistettu nahasta, joka on kestävää ja joustavaa, mutta on myös erittäin helppo puhdistaa. Paras tapa pitää ilmavoimien puhtaana on käyttää kohdennettua lenkkarisi puhdistusainetta, mutta jos etsit halvempaa ja helpompaa tapaa puhdistaa lenkkarisi, pesuneste- ja vesiliuos toimii yhtä hyvin. Toimittajamme sanoo: "Kun minun täytyy puhdistaa lenkkarini, sekoitan pesunesteen veteen, hankin karkean liinan ja hankaan pois kaiken lian. Varvaslaatikon ympärillä olevien alueiden pitäminen puhtaana voi olla erityisen hankalaa rei'itysten takia, joten käytän näihin kengän osiin vanupuikkoa tai vanhaa hammasharjaa. Kun olen puhdistanut nahan ja välipohjan, laitan nauhat sisään tavallisella pesullani ja ne näyttävät käytännössä aivan uusilta!

On suositeltavaa, että vältät laittamasta Air Force 1:iä pesukoneeseen. Tämä voi mahdollisesti vahingoittaa nahkaa ja pehmentää liimaa, joka pitää kengän keskeiset osat yhdessä. Kun puhdistat suosikki-AF1:täsi, pidä se yksinkertaisena kuumalla vedellä, astianpesuaineella ja liinalla. Jos Forcesi on valmistettu kankaasta, mokkasta tai muista materiaaleista, suosittelemme käyttämään erikoispuhdistusratkaisua, joka vastaa tietyn kankaan tarpeisiin.

Kun lenkkarisi ovat kauniit ja puhtaat, säilytä ne poissa suorasta auringonvalosta. Jos sinulla on ylimääräisiä pölypusseja, käytä niitä lenkkarisi säilyttämiseen ja kuljettamiseen, jotta ne näyttävät aina aivan uusilta. Voit lukea lisää Air Force 1:n puhdistamisesta täältä.

Nike Air Force 1 Triple White

Kaikkien aikojen ajaton ja ikonisin Air Force 1Nike Air Force 1 Triple Whiteon ollut yksi Swoosh-brändin myydyimmistä siluetteista vuosikymmeniä. Nike-kenkäpari, joka ei koskaan mene pois muodista, täysnahkaisessa päällisessä on rei'itetty kärki, Swoosh-brändäys, turvallinen nauhakiinnitys ja tunnusmerkkinen pitsilukko. Jalkojen alla ilmavaimennus jakaa painosi tasaisesti ja paksu välipohja varmistaa korkeuden ja mukavuuden. Ainutlaatuisella teksturoidulla kulutuspinnalla pyöristetty AF1 Triple White – sekä korkeassa että matalassa yläosassa – on ehdoton tyylinen nippu.

Supreme x Nike Air Force 1 valkoinen

Klassisen siluetin katuvaatteetKorkeimmat ilmavoimat 1päivittää klassikon pienoiskoossa Supreme-logolla kantapäässä. Suunniteltu kunnioittamaan alkuperäistä koripallokengää, ja muu muotoilu pysyy koskemattomana, jotta OG-design loistaa. Tämä AF1-iteraatio on yksi siluetin arsenaalin myydyimmistä yhteistyöprojekteista, ja sitä sanotaan välttämättömäksi sneakerheadien ja muodin sisäpiiriläisten keskuudessa.

Travis Scott x Nike Air Force 1

Tilkkumainen ote yleisön suositusta hoops-kenkästäTravis Scott x Nike Air Force 1käyttää ensiluokkaisia ​​kankaita, kuten mokka, vakosametti ja denim. Yläosaa koristaa useita painatuksia, kun taas irrotettava paneeli peittää nauhoituskiinnityksen luoden ainutlaatuisen eron. Jalkojen alla säilyy sama tekniikka – ja Air-yksikkö varmistaa koko päivän mukavuuden, kun taas ainutlaatuinen kuvioitu kulutuspinta tarjoaa pidon optimoidun suorituskyvyn saavuttamiseksi.

Luonnonvalkoinen x Nike Air Force 1

Yli yhdeksän AF1-väriä vyön alla, Virgil Ablohin Off-White -tuotemerkki ei ole vieras koripallokengän muodonmuutoksessa. alkaenLuonnonvalkoiset ilmavoimat 1Voltista Light Green Spark -iteraatioon, Off-White Air Force 1 on tähän päivään asti yksi kaikkien aikojen kysytyimmistä yhteistyöprojekteista.

Jokaisessa parissa on yhteisbrändäys, jossa on Virgilin tunnuskuvioinen graafinen fontti. Muita yksityiskohtia ovat ripustuslappu, etiketti Swooshissa ja dekonstruoidut elementit hyvää mittaa varten.

Nike Air Force 1 luuranko

Tennarit, joiden suosio kasvaa joka vuosi,Nike Air Force 1 luurankoon halloween must-have. Saatavana purppuran ja oranssin sävyinä, lenkkarien kylkeä koristaa luurankojalka, joka lisää pelottavan silauksen rakastettuun alkuperäiseen muotoiluun. Jalkojen alla pimeässä hohtava välipohja lisää viimeisen silauksen leikkisyyttä. Pysyen uskollisena OG:lle, ylhäällä on hengittävät reiät varvaslaatikossa, jossa on turvallinen nauhakiinnitys, pehmustettu kieli ja asiantuntevasti muotoiltu pehmuste jalkojen alla.

Tähän mennessä tiedät, ettäNike Air Force 1juoksee isosti. Varvaslaatikon ympärillä on runsaasti tilaa ja pohjallinen on hieman löysä. Varmistaaksesi, että Nike AF1 sopii kuin unelma, on suositeltavaa pienentää kokoa puoleen ja jos jalkasi ovat kapeat, kannattaa tilata täysikokoinen untuva. Jos kokoasi ei kuitenkaan ole varastossa tai olet eri kokojen välillä, voit tilata oikean kokoisen istuvuuden ja lisätä pohjallisen. Voit hankkia pohjallisia verkosta tai paikallisesta supermarketista ja leikata ne sopivan kokoiseksi. Ne sopivat sitten täydellisesti kenkiisi ja täyttävät mahdolliset ylimääräiset raot ja lisäävät hieman ylimääräistä pehmustetta. Vaikka Air Force 1:n mitoitus eroaa Yeezysistä, Dunksista, Air Jordanista ja New Balancesta, ne ovat tähän päivään asti yksi markkinoiden kysytyimmistä tennareista.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tuan Roob DDS

Last Updated: 12/13/2023

Views: 6026

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tuan Roob DDS

Birthday: 1999-11-20

Address: Suite 592 642 Pfannerstill Island, South Keila, LA 74970-3076

Phone: +9617721773649

Job: Marketing Producer

Hobby: Skydiving, Flag Football, Knitting, Running, Lego building, Hunting, Juggling

Introduction: My name is Tuan Roob DDS, I am a friendly, good, energetic, faithful, fantastic, gentle, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.